Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Van garage naar een huiselijk kantoor

Bij JCL management in Aagtekerke hebben we bewezen dat totaalprojecten niet alleen voor grote ruimtes zijn, maar ook perfect toepasbaar in kleinere ruimtes. Wij kregen een leuke opdracht om de garage om te bouwen tot een huiselijk kantoor aan huis. De wens was om de gezellige sfeer van de woning door te trekken naar het nieuwe kantoor, en dat is gelukt!

Met een 3D-ontwerp afgestemd op onze eigen ideeën en de wensen van de klant, hebben we een prachtig eindresultaat neergezet. We hebben de bestaande vloer vanuit de woning doorgetrokken naar het kantoor, dat grenst aan de hal. Hierdoor is het kantoor een verlengstuk van de woning en vormt het één geheel. De combinatie van mintgroen en zachte gele tinten, die zorgen voor en speelse uitstraling, met zwarte, witten en grijze accenten en heerlijk veel licht, maakt het de ruimte rustig, open en warm. Deze kleuren zijn bovendien perfect afgestemd op de behangwand aan één zijde van het kantoor en het meubilair sluit hier prachtig op aan. De keuze voor een ronde vergadertafel met een bijpassend rond vloerkleed waarin alle kleuren terugkomen, zorgt ervoor dat het kantoor ruim en minder vol aanvoelt.

Wij hebben JCL management ontzorgd met de totale inrichting.

Onze geleverde diensten:

  • Vloerbekleding
  • Raambekleding
  • Wandbekleding
  • Meubilair
  • Montage door eigen vakmensen

JCL Management, hartelijk bedankt voor deze geweldige opdracht. We wensen jullie heel veel werkplezier toe in jullie nieuw kantoor! Wil jij ook graag een ruimte (her)inrichten en weet je niet waar je moet beginnen? TMC Project denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we jou binnenkort voor een kop koffie of thee?

Benieuwd naar meer?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Antoinette Tmc Project

Voor meer informatie:

Antoinette Hoogesteger

0113224126

antoinette@tmcproject.nl