Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Nieuwe inrichting bij JePe IT

In Goes is JePe IT gevestigd, dit is een sterk groeiende IT-specialist in de regio Zeeland en zij richten zich volledig op de zakelijke markt. Om hun verdere groei te realiseren is een aangrenzend pand bij het huidige kantoor gevoegd. Voor deze opdrachtgever hebben wij de volledige inrichting mogen verzorgen voor zowel het bestaande als het nieuwe kantoorgedeelte. Onze vakmensen hebben de vloeren en het kantoormeubilair verzorgd.

Het gehele pand hebben wij voorzien van vloerbedekking. Hier is er gekozen om gebruik te maken van Desso tapijttegels, die aansluiten bij de rest van het pand. De tapijttegels werken geluidsabsorberend, waardoor het uitermate geschikt is voor concentratieruimtes.

Verder hebben wij het kantoormeubilair geleverd. Hier heeft de opdrachtgever gekozen voor sta-zit bureaus om een juiste werkhouding te stimuleren. De sta-zit bureaus geven de mogelijkheid om een zittende werkhouding af te wisselen met een staande houding. Hoogtes zijn eenvoudig te veranderen met de elektrische bediening. En de vergaderruimtes hebben we voorzien van nieuwe stoelen en een tafel.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk dat de kleuren en het materiaal goed aansluiten bij het pand. Na het maken van het ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we onder andere de volgende producten/diensten geleverd:

  • Tapijttegels
  • Ergonomisch meubilair
  • Montage door eigen vakmensen

We willen JePe IT bedanken voor het project en we wensen hen veel werkplezier in het nieuwe kantoor. Ben jij ook op zoek naar een vernieuwing van de bedrijfsruimte? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met jou opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie: