Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Sfeervol in Nieuw-sandenburgh

In de afgelopen jaren hebben wel veel kleine en grote projecten mogen realiseren voor Zorgstroom. Zo hebben we ook het woonzorgcentrum, Nieuw-Sandenburgh in Veere mogen updaten. Hier is plaats voor bewoners met dementie of voor mensen die intensieve verpleging nodig hebben. Voor dit project mochten we de PVC vloer op de 1e verdieping en de entree op de begane grond vervangen.

We hebben de tegelvloer verwijderd op de begane grond, vervolgens is hier de vloer opnieuw geëgaliseerd. De eis hierbij was dat de doorloop voor het personeel en bewoners gewaarborgd bleef. Bovendien hebben wij Artimo gordijnen geplaatst, welke zorgen voor een rustige uitstraling. Dankzij een strakke planning en een goede communicatie met onze vakmensen hebben we aan deze eis kunnen voldoen.

Onze geleverde diensten:

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van verschillende materialen met een lange levensduur. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloer

We bedanken woonzorgcentrum Nieuw-Sandenburgh voor de opdracht en wensen alle bewoners veel woonplezier toe! Wil jij weten welke mogelijkheden wij kunnen bieden? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl