Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Duurzaam werken bij PeriScaldes

In Heikenszand is PeriScaldes te vinden, een zorgorganisatie die zich inzet voor kwaliteitsverbetering van de eerstelijnszorg aan chronische ziekten. Voor deze opdrachtgever hebben wij alle kantoren mogen voorzien van een nieuwe vloer en de scholingsruimte van nieuwe meubilair. Daarnaast is het bestaande meubilair nieuw leven ingeblazen. Het interieurontwerp is gemaakt door Green Dot Design.

Onze vakmensen hebben in alle kantoren sfeervolle Desso Desert tapijttegels aangebracht. Deze zijn in een willekeurige richting gelegd, waardoor er een mooi effect ontstaat. De tapijttegels zijn neutraal van kleur, waardoor ze goed afsteken tegen de donkere looppaden in het pand.

De scholingsruimte hebben wij ingericht met nieuwe tafels van Swan Products en nieuwe, moderne stoelen van FP Collection. Door het nieuwe meubilair kunnen de medewerkers van PeriScaldes op een comfortabele manier werken.

Voor de opdrachtgever is duurzaamheid erg belangrijk. Daarom hebben onze vakmensen van de meubelstoffeerderij bij TMC Wonen in Goes de bestaande barkrukken en stoelen voorzien van nieuwe meubelstoffen in verschillende kleuren.

Onze geleverde diensten

Voor dit project is er gebruik gemaakt van verschillende materialen met een lange levensduur. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • Vloeren van tapijttegels
  • Moderne aanlandplekken
  • Opnieuw stofferen van bestaand meubilair
  • Montage door eigen vakmensen

Wij willen PeriScaldes bedanken voor deze opdracht en het vertrouwen. Heb jij plannen om jouw zorgorganisatie nieuw leven in te blazen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl