Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Zorgorganisatie Periscaldes in Heinkenszand heeft gekozen voor een moderne en duurzame inrichting. Voor dit project hebben wij alle kantoren voorzien van een nieuwe vloer en de scholingsruimte voorzien van nieuw meubilair. Daarnaast is het bestaande meubilair nieuw leven ingeblazen. Het interieurontwerp is gemaakt door Janine Pieters-de Groene van Green Dot Design.

tapijttegels

Onze vakmensen hebben in alle kantoren sfeervolle Desso Desert tapijttegels aangebracht. Deze zijn in een willekeurige richting gelegd, waardoor een mooi effect is ontstaan. De tapijttegels zijn neutraal van kleur, waardoor ze goed afsteken tegen de donkere looppaden in het pand.

projectmeubilair

De scholingsruimte hebben wij ingericht met nieuwe tafels van Swan Products en nieuwe, moderne stoelen van FP Collection. Door het nieuwe meubilair kunnen de medewerkers van Periscaldes op een comfortabele manier werken en leren.

Duurzaamheid

Voor Periscaldes is duurzaamheid belangrijk. Daarom hebben onze vakmensen van de meubelstoffeerderij bij TMC Wonen in Goes de bestaande barkrukken en stoelen voorzien van nieuwe meubelstoffen in verschillende kleuren.

Lees meer over tapijttegels en projectmeubilair bij TMC Project.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Den Haan TMC Project

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl