Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Genieten van de natuur bij resort Land & Zee

Op Schouwen-Duiveland, verscholen achter de duinen van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer, ligt Resort Land & Zee. Van deze opdrachtgever ontvingen wij het project voor het inrichten van 17 hotelkamers en een gang van het resort.

Op deze unieke locatie kwam onze expertise op het gebied van vloeren en inrichting voor de recreatiesector uitstekend tot zijn recht. We hebben de opdrachtgever dan ook op dit gebied volledig kunnen ontzorgen.

Allereerst hebben we een adviesplan opgesteld en dit voorgelegd aan de opdrachtgever. Het adviesplan met daarin de bijzondere Amtica Spcia PVC vloer met abstract dessin in combinatie met de tapijttegels werd 1-op-1 overgenomen. Verder hebben we brandvertragende dim out gordijnen mogen verzorgen. Deze gordijnen zijn donker makend en kunnen de kamers goed voorzien van privacy. Hierbij hebben we inbetween gordijnen opgehangen, deze laten veel licht door. Hierdoor is er een goede lichtbalans tussen de dim out en inbetween gordijnen.

Het project hebben we zonder problemen en volgens planning opgeleverd, voordat het seizoen weer begon. Zo kan er in het zomerseizoen volop genoten worden!

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk dat we een goede planning hadden, zodat het resort tijdens het hoogseizoen weer volop kon draaien. Verder hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloeren en tapijttegels
  • Dim out en inbetween gordijnen
  • Montage door onze vakmensen

We willen Resort Land & Zee bedanken voor dit leuke project en we wensen hen veel succes toe! Wil jij ook jouw recreatiewoning in laten richten door onze experts? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl