Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

De Artimo gordijnen zijn er in diverse soorten en maten. Een greep uit de collectie gordijnen zijn rolgordijnen, paneelgordijnen en vitrages. Ook kun je de mate van transparantie bepalen. Door te kiezen voor een doeksoort dat maximaal 5% direct en 2% indirect licht doorlaat, voorkom je dat er schitteringen op een beeldscherm te zien zijn.

Naast de standaard metalen kettingbediening, kan er gekozen worden uit onder andere cassette, elektrische bediening en klemsteunen voor kunststof kozijnen.

Duurzaam

Naast het creëren van een prettige werkomgeving, is het voor Artimo Textiles ook belangrijk bij te dragen aan een duurzaam milieu. Dit doen zij door de stoffen te laten produceren door weverijen binnen de EU, waar strenge eisen gelden voor de productieprocessen. Ook beperkt dit de milieubelasting van transport.

Artimo stoffen

De collectie van Artimo stoffen voor gordijnen en meubels, bestaan enkel uit permanent vlamvertragende stoffen (Trevira CS). Ook na vaak wassen is brandveiligheid gegarandeerd. De stoffen zijn eenvoudig in onderhoud, rot- en schimmelvrij en hebben een grote vormvastheid. Trevira CS is bovendien huidvriendelijk, antiallergisch en vrij van schadelijke stoffen. Verder is het goed om te weten dat de Air behandeling van Artimo vieze geuren in de lucht afbreekt en omzet in water en CO2. Zo is de binnenlucht aanzienlijk schoner en frisser.

Antimicrobieel

De gordijnstoffen zijn toe te passen in verschillende sectoren. Zo zijn een aantal van de stoffen antimicrobieel, en dus geschikt voor in de zorg. Daarnaast wordt huisstofmijt beperkt doordat de behandeling schimmels uitschakelt. Deze antimicrobiële behandeling voldoet aan de nieuwste EU wetgeving.

Nieuw Sandenburgh Project Uitgevoerd Door TMC Project 18

Akoestiek

Bij het kiezen van de Artimo gordijnen is het belangrijk om rekening te houden met de gewenste geluiddemping. Alle gordijnen hebben een akoestische werking, maar niet allemaal in dezelfde mate. De akoestiek van de stoffen beperkt de galm en geluiden van buitenaf. Daarnaast is het van belang voor het comfort van de mensen in een ruimte. Er zijn twee speciale collecties ontworpen welke een zeer hoge akoestische waarde hebben, met tegelijkertijd een hoge transparantie. Bij het bepalen van de juiste gordijnen, wordt rekening gehouden met de functie van de ruimte. Bij woonzorgcentrum Nieuw-Sandenburgh in Veere hebben onze vakmannen gordijnen van Artimo gemonteerd.

Bij TMC Project helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste stoffen passend bij jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook onze andere kernleveranciers Desso, Interface en Voortman.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl