Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Een nieuwe vloerbekleding voor stichting serviceflat de Horst in Goes.

Voor serviceflat de Horst in Goes hebben wij een mooi project gerealiseerd. TMC Project heeft alle gangen van de begane grond en van de eerste verdieping voorzien van nieuwe tapijttegels. Daarnaast hebben we in het restaurant, dat ’t Preatuus genoemd wordt, nieuwe PVC-vloeren in betonlook tegels en houtlook stroken geleverd.

Voor de begane grond en de eerste verdieping zijn verschillende tapijttegels toegepast. Op de begane grond is gekozen voor een tapijttegel met groene elementen, die overeenkomen met de kleuren van het pand en een mosachtig effect geven, op deze manier hebben we de buitenbeleving naar binnen gebracht. Op elke verdieping is het verdiepingsnummer in het tapijt uitgesneden.

Daarnaast hebben we hier ook het ReStart bij Tarkett certificaat mogen overhandigen. Dit houdt in dat oude tapijttegels worden verzameld zodat deze weer gerecycled kunnen worden in grondstoffen voor nieuwe tapijttegels. Bij serviceflat de Horst hebben wij zo’n ruime 6928 kg aan tapijttegels verzameld.

Onze geleverde diensten:

  • Vloerbekleding middels tapijttegels en PVC

Wij willen serviceflat de Schakel bedanken voor deze mooie opdracht. Bent u ook op zoek een nieuwe, passende vloerbekleding? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vloerwensen te realiseren!

Benieuwd naar meer?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl