Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

TMC Project: Maakt werken leuker!

Werkwijze
TMC Project Showroom Kantoormeubilair

Wij maken werken leuker!

Werken wordt pas leuk als uw organisatie de daarvoor bestemde middelen heeft. Wij begrijpen dat u wilt dat uw ruimte comfortabel, functioneel én sfeervol is. Dankzij gespecialiseerde kennis op het gebied van office-, onderwijs-, recreatie- en zorgprojecten kunnen wij u voorzien van een plan wat past bij uw organisatie. Daarnaast kunnen wij door het inschakelen van binnenhuisarchitecten de juiste sfeer creëren. Op deze manier leveren wij projecten op die functioneel, praktisch en sfeervol zijn! TMC Project kan u o.a. adviseren en informeren over harde en zachte vloeren, vlamvertragende gordijnen, binnen-, buitenzonwering en projectmeubilair.

 

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om samen met u de mogelijkheden te bekijken en te bespreken!

Over ons

HORECABEURS - 9 & 10 maart

Uw hotel of restaurant laten inrichten? Wij denken met u mee! Daarom zijn wij aanwezig op de Horecabeurs op maandag 9 en dinsdag 10 maart in Goes. Eén van onze pijlers is de horecasector. In de afgelopen jaren hebben we diverse hotels & restaurants ingericht, denk aan Hotel Mondragon, Hotel Bosch & Zee en Resort Land & Zee. Met ons uitgebreide assortiment van vloeren tot raambekleding en van bedden tot meubels kunnen we uw inrichting volledig verzorgen. Uiteraard schakelen we hier onze eigen vakmensen voor in.  Onze accountmanagers gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze accountmanager tijd voor u beschikbaar heeft op de horecabeurs? Vul dan het formulier in op de contactpagina. We ontmoeten u graag tijdens het evenement in de Zeelandhallen in Goes.

Contact

Onze werkwijze voor het beste resultaat

 • Luisteren & Inventariseren

  De (interieur)wensen en de (toepassings-)mogelijkheden worden doorgenomen in een persoonlijk gesprek.

 • Advies

  Door onze specifieke kennis op diverse vlakken bieden wij u een op maat gemaakt advies aan.

 • Offertetraject

  Op basis van de inventarisatie brengen wij een onderbouwde offerte uit conform uw wensen.

 • Planning & Uitvoering

  Dankzij een gedegen plan van aanpak realiseren we uw project volgens afspraak. Daarbij worden onze eigen vakmannen ingeschakeld.

Meer