Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

De Voortman kantoormeubelen zijn ontworpen op een manier dat deze aan te passen zijn. De onderdelen zijn te demonteren en verwisselen. Om bij te dragen aan een circulaire economie, hergebruikt Voortman producten, onderdelen en grondstoffen. Zo worden verspilling en milieubelasting zoveel mogelijk beperkt. Door middel van moderne technologie en innovatief ontwerpen is dit mogelijk. Het aanbod van Voortman bestaat uit onder andere bureaumeubelen, opbergmeubelen en overige meubelen zoals vergadertafels en zitmeubelen. De kantoorinrichting is geheel naar wens aan te passen door de verschillende kleuren, maten, uitvoeringen en specificaties.

Voortman is een Nederlandse onderneming met een eigen fabriek, en voorziet al sinds 1967 vele organisaties van kantoorinrichting. Hun motto is dan ook Maat in kantoorinrichting’.

Het kantoor van ITN Groep is ingericht met Voortman kantoormeubelen, waaronder de stahulp.

Baker Tilly Project Uitgevoerd Door TMC Project 10

Voortman bureau

zit-sta

Met Voortman bureau’s stimuleer je de medewerkers om een juiste werkhouding aan te nemen. Een actieve werkhouding is ontzettend belangrijk om lichaamsklachten te voorkomen en productiviteit te verhogen. Door middel van de in hoogte verstelbare Voortman zit-sta werkplekken wordt een actieve houding bevorderd. Deze werkplek is niet alleen verkrijgbaar voor een persoon. Moedig onderlinge samenwerking aan met werkplekken voor twee, vier of zes personen.

zit-zit

De collectie Voortman kantoormeubelen bestaat ook uit zit-zit werkplekken. Ook deze zijn verkrijgbaar voor een, twee, vier of zes personen. Met individueel verstelbare werkbladen kan privacy worden gecreëerd. De werkplekken van Voortman zijn er in diverse kleuren, pootvarianten en bladuitvoeringen.

Het kantoor van Baker Tilly is ingericht met Voortman zit-sta bureau’s.

opbergmeubelen

Voortman biedt ook mogelijkheden voor een net en georganiseerd kantoor. Archivering en opbergen kan met de schuif- en roldeurkasten en ladeblokken. Met een stijlvolle afwerking en akoestische functie kunnen de schuifdeurkasten ook als ruimteverdeler worden gebruikt. De opbergmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en de kastinrichting is vrij in te delen.

Overige meubelen en Specificaties

Naast de werkplekken en opbergmeubelen, biedt Voortman ook een aantal tafels voor zowel zitten als staan, salontafels en zitmeubelen. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onder andere kabelbegeleiding, elektrificatie, persoonlijke berging en tafelschermen, afhankelijk van het product. Stel jouw ideale werkplek samen. Onze projectmanagers adviseren je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op de afbeelding zie je de Voortman schuifdeurkast, geleverd bij ITN Groep.

Bekijk ook onze andere kernleveranciers Artimo Textiles, Desso en Interface.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie: