Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Ontspannen in de ontmoetingsruimte van de Saele

Zeeuwland voorziet betaalbare en duurzame woningen, in een omgeving waar mensen elkaar weten te vinden. Een onderdeel hiervan is de Saele in Oosterland, dit is een appartementsgebouw waarin er dagverzorging is voor ouderen. Voor deze opdrachtgever hebben wij de ontmoetingsruimte mogen voorzien van een nieuwe vloer, raambekleding en meubilair.

Onze vakmensen hebben ruim 900 m² rubberen vloer gelegd van het merk Nora. Deze zijn gelegd in de centrale gangen, de entree en in de ontmoetingsruimte. Deze Nora rubberen vloeren zijn bestand tegen de meest uiteenlopende en meest intensieve belastingen. En deze vloeren zijn geheel milieuvriendelijk, omdat ze op een duurzame manier geproduceerd zijn. Verder heeft de vloer een lange levensduur en is de vloer gemakkelijk in onderhoud.

Ook hebben we de raambekleding mogen verzorgen, dit hebben we gedaan in de vorm van vouwgordijnen. Verder is er ook gezorgd voor het meubilair, namelijk voor de stoelen, de fauteuils en de tafels. Hierbij is er gekozen om gebruik te maken van verschillende kleuren, zodat het een levendige omgeving wordt voor de bewoners.

Onze geleverde diensten

Voor dit project is er gebruik gemaakt van verschillende materialen met een lange levensduur. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • Vloeren van Nora rubber
  • Gordijnen
  • Meubilair
  • Montage door eigen vakmensen

Wij willen Zeeuwland bedanken voor deze opdracht en het vertrouwen. En we hopen dat iedereen kan genieten van de nieuwe ontmoetingsruimte. Heb jij plannen om jouw zorginstelling nieuw leven in te blazen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie: