Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Vergaderen in het gerenoveerde werkcafé van DWT Groep

In Goes is DWT Groep gevestigd, zij zijn gespecialiseerd in totaalinstallaties en verzorgen alle technieken in en om een gebouw. Voor deze opdrachtgever hebben wij het werkcafé mogen voorzien van nieuw meubilair. In het werkcafé worden klanten ontvangen, korte meetings gehouden en deze ruimte kan ook fungeren als werkplek.

Gedurende dit project hebben wij onze opdrachtgever volledig kunnen ontzorgen bij de inrichting. Wij hebben het gehele meubilair geleverd voor het werkcafé. Het eindresultaat is een sfeervolle ruimte waar kan worden gewerkt, maar waar ook vergaderd kan worden. De ruimte heeft een informele uitstraling die geheel aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Onze geleverde diensten

Voor dit project is er eerst een ontwerp gemaakt, gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Hiervoor hebben we de volgende diensten geleverd:

  • Meubilair
  • Montage door onze vakmensen

We willen DWT Groep bedanken voor het vertrouwen en wij wensen hen veel (werk)plezier in het gerenoveerde werkcafé. Wil jij ook een bedrijfsruimte opnieuw inrichten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie: