Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Werken met een prachtig uitzicht bij Scheepswerf Slob

In Papendrecht is de Scheepswerf Slob te vinden, zij zijn gespecialiseerd in scheepsbouwactiviteiten voor grote jachten. En zij hebben een prachtig nieuwbouwpand neergezet. Voor dit nieuwbouwpand hebben wij het interieur mogen leveren.

Voor deze opdrachtgever hebben wij in totaal 80 sta/zit werkplekken opgeleverd. Sta/zit bureaus geven de mogelijkheid om een zittende werkhouding af te wisselen met een staande houding. De hoogtes zijn eenvoudig te veranderen met de elektrische bediening. Naast de bureaus, hebben we alle vergadertafels en kasten geleverd.

Ook hebben onze vakmensen de zachte vloerbedekking mogen leggen. We hebben, in overleg met de opdrachtgever, gekozen voor tapijttegels.

In het nieuwbouwpand zit veel glas, wat een prachtig uitzicht geeft over het water. Met zoveel glas is het belangrijk om de lichttoetreding goed te reguleren, zodat beeldscherm werk daardoor niet verhinderd wordt. Hiervoor hebben wij gezorgd voor een maatwerk oplossing binnenzonwering.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk om rekening te houden met het vele licht, hierbij is het ook belangrijk dat het meubilair een lange levensduur heeft. Er is een fijne werkplek gecreëerd die niet alleen praktisch is, maar ook geheel aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Verder hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • Tapijttegels
  • Ergonomisch kantoormeubilair
  • Binnenzonwering
  • Montage door onze vakmensen

Bij deze willen Scheepswerf Slob bedanken voor dit project en we wensen de medewerkers veel (werk)plezier in het nieuwe pand. Wil jij ook jouw nieuwe kantoorpand in laten richten door onze specialisten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie: