Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Luxueus genieten op een unieke locatie in Zierikzee, dat is waar Hotel Mondragon voor staat. Dat vraagt natuurlijk om een uniek interieur en bijzondere producten en dat is wat TMC Project levert. Veel van de vloerbedekking is speciaal ontworpen voor het hotel. Maatwerk ten top wat zorgt voor sfeervolle en intieme plaatjes. Naast alle vloeren heeft TMC Project ook alle raambekleding verzorgd, uiteraard gemonteerd door onze eigen vakmensen.

Hotel Mondragon, gelegen aan de historische Oude Haven, is een begrip in Zierikzee en verre omgeving. In het eeuwenoude gebouw zijn 41 kamers die gegarandeerd leveren waar Mondragon voor staat, namelijk kwaliteit, rust en geborgenheid. Een uitgelezen kans om te laten zien waar wij toe in staat zijn. In nauw overleg met Hotel Mondragon zijn maatwerkvloeren ontworpen en gemaakt die volledig aansluiten bij het verhaal en de historie van deze locatie. Zo draagt het interieur bij aan de sfeerbeleving die het hotel wil uitstralen.

Realisaties als dit hotel zijn een steeds groter wordend onderdeel van het portfolio van TMC Project. We denken mee in het aanbrengen of de vernieuwing van vloeren, raambekleding en meubels speciaal voor de recreatiesector. Wanneer gewenst, maken we een totaalplan compleet met 3D-visualisatie. Of nemen we de lead in het project en sturen we alle partijen aan die betrokken zijn bij het realiseren van de inrichting van uw locatie. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over projectinrichting recreatiewoning en projectvloeren.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans Jan Witte TMC Project

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl