Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Nieuwe vloeren bij Beveland Wonen

Beveland Wonen is een woningcorporatie in Zeeland met circa 11.000 woningen. In 2019 zijn RWS en R&B Wonen gefuseerd en toen ontstond Beveland Wonen. Met deze fusie ontstond de behoefte om een nieuw pand te betrekken, waar alle medewerkers gehuisvest kunnen worden. Door het voormalige pand van de Rabobank aan de Livingstoneweg in Goes te betrekken beschikt de organisatie over voldoende ruimte.

Wij hebben, in opdracht van bouwbedrijf Schrijver uit ’s-Gravenpolder, alle vloeren afgewerkt. In totaal is er 2000 m² vloeroppervlakte afgewerkt met tapijttegels van Desso Airmaster en PVC tegels van Tarkett, serie Loose Lay. Beide vloeren hechten zich door middel van een speciale techniek, waardoor in een later stadium vervangen of verleggen eenvoudig is.

Onze geleverde diensten

Voor dit project is er gebruik gemaakt van verschillende materialen met een lange levensduur. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloeren en tapijttegels
  • Montage door eigen vakmensen

Wij willen Beveland Wonen bedanken voor deze opdracht en het vertrouwen. Heb jij plannen om nieuwe vloeren te leggen in de bedrijfsruimte? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en mijn collega’s zullen contact met je opnemen.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl