Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Luxueus genieten in Hotel Mondragon

Aan de oude haven in het historisch hart van Zierikzee ligt het Hotel Mondragon, oftewel luxueus genieten op een unieke locatie. Dit vraagt natuurlijk om een uniek interieur en bijzondere producten. Veel van de vloerbedekking is speciaal ontworpen voor het hotel. Maatwerk ten top wat zorgt voor sfeervolle en intieme plaatjes. Naast alle vloeren hebben wij ook alle raambekleding verzorgd, uiteraard gemonteerd door onze eigen vakmensen.

In nauw overleg met de opdrachtgever zijn maatwerkvloeren ontworpen en gemaakt die volledig aansluiten bij het verhaal en de historie van deze locatie. Zo draagt het interieur bij aan de sfeerbeleving die het hotel wil uitstralen.

Verder zijn er bijpassende, verduisterende gordijnen ontworpen voor in de hotelkamers. Zo kunnen de gasten van het hotel genieten van een optimale nachtrust. Privacy en sfeer worden gecreëerd door de gordijnen.

Onze geleverde diensten

Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever, hebben wij de volgende producten/diensten geleverd:

  • Tapijt vloeren
  • Gordijnen
  • Montage door onze eigen vakmensen

Wij wensen onze opdrachtgever en de gasten van Hotel Mondragon veel plezier in de gerenoveerde hotelkamers. Wil jij ook jouw hotel vernieuwen door onze specialisten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl