Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Veiligheidsrichtlijnen

Een veilig werkplek gaat boven alles. TMC Project voldoet aan de NPR1813 richtlijnen. Deze norm heeft als doel om aan te geven op welke goed en daarnaast verantwoorde wijze zittend en staand kantoorwerk kan worden uitgevoerd. Daarnaast bieden wij een assortiment die volgens de NEN-normen gelden voor kantoorruimtes. TMC Project denkt graag met je mee om jouw kantoor en werkplek ergonomisch en veilig te maken.

Cablemanagement

TMC Project snapt dat er veel komt kijken bij het (her)inrichten van een kantoorruimte. Wat erg vervelend is en als onprettig wordt ervaren, zijn de loshangende kabels en snoeren maar dat is vanaf nu verleden tijd. TMC project biedt daar ook oplossingen voor, daarbij kun je denken aan voorgeboorde kabelgaten in het bureau, kabelgoten, CPU houders, kabelgeleiders en -houders, etc.

Akoestiek

Er is niks fijners als je geconcentreerd en gefocust kunt werken. Tegenwoordig zijn er steeds meer akoestische oplossingen te zien. Akoestiek zorgt  ervoor dat in een ruimte storende geluiden worden geabsorbeerd en gedempt.  TMC Project heeft een diverse producten als het goed om akoestische oplossingen. Bijvoorbeeld een akoestiek wand tussen werplekken of akoestische wandpanelen.

Comfort & ergonomie

Een ruimte moet comfortabel en ergonomisch worden ingericht. Meubels van hoogwaardige kwaliteit en een goed zit- en werkcomfort zijn belangrijke punten bij de aanschaf van meubilair. Het assortiment van TMC Project op het gebied van kantoormeubilair biedt hiervoor verschillende oplossingen die tevens ook voldoen aan de algemene en specifieke Nederlandse normen op dit gebied. Er is een ruime keuze aan bureaustoelen, balanskrukken en zit-sta werkplekken. Het is belangrijk om gezondheidsklachten voor te zijn. Daarom is een wisselende werkhouding zo belangrijk. Laat je adviseren door 1 van onze accountmanagers op het gebied van comfort & ergonomie.

Lees onze blog: hoe zorg ik voor voldoende beweging op mijn kantoor dag.
Lees meer over kantoorinrichting in Zeeland.

Sfeer en uitstraling

Uitstraling en styling bepalen de sfeer in een ruimte. Een sfeervolle inspirerende ruimte zorgt immers voor mee productiviteit. Wat wil je uitstralen als bedrijf? TMC Project denkt graag met je mee samen met hun eigen interieurstyliste, wat de het best past bij jullie bedrijf/organisatie om zo de juiste sfeer en uitstraling te creëren.

3D visualisatie

Een ruimte (her)inrichten met een combinatie van een juiste sfeer en stijl vergt veel denkwerk en is ook moeilijk in je hoofd te visualiseren. Daarom biedt TMC Project 3-D visualisaties aan. Daarbij wordt een ruimte opgetekend en ingericht met een advies voor kleurgebruik en styling. Daarbij kan een compleet plaatje worden ontworpen. Dit geeft een beter beeld hoe een ruimte bijvoorbeeld praktisch ingericht kan worden en hoe een ontwerp eruit ziet met diverse kleurtoepassingen. Het geeft betere inzichten in een ruimte. Van grote ontwerpen tot kleine ruimtes, het is allemaal mogelijk een 3-D visualisatie te laten maken bij TMC Project.

Waarom TMC Project?

TMC Project met een jarenlange ervaring en expertise op het gebied van veiligheid, ergonomie, akoestiek en sfeer, denk graat met je mee. Zo kunnen wij een gepast advies op maat geven en gaan we voor vakmanschap tot in elk detail!

TMC Project is jouw projectinrichter voor office/kantoor in Zuid-West Nederland!

Ontdek ook onze expertise in de recreatie, zorg en onderwijs.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Projectmanager Jacor

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl

Wij werken onder andere met: