Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Abstracte dessinering bij De Leeuw Bedrijfskleding

In Krabbendijke is De Leeuw Bedrijfskleding gevestigd, zij zijn al meer dan 40 jaar specialist in bedrijfs- en promotiekleding. Voor deze opdrachtgever hebben wij de kantoorruimtes en de showroom mogen verzien van vloeren en raambekleding.

Voor de vloerbedekking in de kantoren is er gekozen voor Interface tapijttegels type Composure in een willekeurige richting. Zo wordt er een prachtig effect gecreëerd in de kantoorruimten met milde schakeringen.

In de showroom is er gekozen voor abstracte dessinering van de PVC vloer, dit straat rust uit met een bijzonder accent. Zo komen de gepresenteerde bedrijfskledingen goed tot zijn recht.

Voor de raambekleding hebben we de Verosol plissés geleverd in de uitvoering TopDown / BottomUp. Dit is een plissé die halverwege het raam geplaatst kan worden, maar ook de bovenkant of juist de onderkant van het raam kan bedekken.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk dat de bedrijfskleding in de showroom goed tot zijn recht zou komen, met behulp van de vloer. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloeren en tapijttegels
  • Raambekleding van Verosol
  • Montage door eigen vakmensen

Wij willen De Leeuw Bedrijfskleding bedanken voor deze opdracht en wij wensen hen veel werkplezier toe in het gerenoveerde bedrijfspand. Wilt u ook uw bedrijfspand voorzien van nieuwe vloeren en raambekleding? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies den Haan

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl