Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Geconcentreerd werken bij de Gemeente Goes

In het centrum van Goes, staat het gemeentehuis van de Gemeente Goes. Deze opdrachtgever was op zoek naar een mogelijkheid om concentratiewerkplekken te creëren in een aantal algemene ruimtes, zodat de medewerkers een rustige werkomgeving krijgen. Om hiervoor te zorgen is er gebruik gemaakt van PODS, deze zorgen voor meer privacy en een productieve werkomgeving.

Dankzij de akoestische werking van deze PODS is werken in deze ruimte erg aangenaam. Medewerkers kunnen hier in alle stilte bellen en vergaderen, zonder dat de omgeving hier last van heeft.

Het dessin van deze PODS in combinatie met de vele afwerk- en kleurmogelijkheden zorgt voor een echte blikvanger in de ruimtes. Vanuit iedere invalshoek geven de werkplekken een elegante uitstraling. Verder hebben we de PODS ingericht met passend meubilair, zodat de werkplekken compleet zijn afgeleverd bij de opdrachtgever.

Om de overige ruimtes aan te kleden hebben wij diverse bestaande leestafels voorzien van op maat gemaakte metalen frames, welke Gemeente Goes heeft gedecoreerd met verschillende planten.

Onze geleverde diensten

Voor dit project is er gebruik gemaakt van praktische materialen met een lange levensduur die een akoestische werking hebben. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we onder andere de volgende producten/diensten geleverd:

  • Werkruimtes in de vorm van PODS
  • Maatwerk frames voor tafels
  • Passend meubilair voor de PODS
  • Montage door eigen vakmensen

Wij willen de Gemeente Goes bedanken voor deze opdracht en wij wensen alle werknemers veel, geconcentreerd, werkplezier in de PODS. Bent u ook op zoek naar een rustige werkomgeving voor uw werknemers? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Jacor Giljam

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl